Winkel

Atelier Sier is heeft een nieuwe stek. U bent voortaan op afspraak welkom op de Schaesbergerweg 123 a te Heerlen. Hier kunt u terecht voor de handgemaakte sieraden naar ontwerp, de gezellige creatieve workshops edelsmeden, reparaties aan sieraden, as en vingerafdruksieraden, omsmelten en omwerken van oude sieraden tot een nieuw juweel etc. etc.

De winkel aan de Korte Hovenstraat 7 te Waubach, Landgraaf, is voorlopig alleen nog geopend op de vrijdagen van 12.00 tot 16.00 uur. Hier vindt u oa leuke aanbiedingen in cadeau en decoraties, vintage merkkleding, schoenen en tassen. 
 

Ons pand in Landgraaf

Aangepaste openingstijden winkel Waubach:

        -   Vrijdag   vanaf 12.00 en 16.00 uur

         

         -  Daarnaast op afspraak Schaesbergerweg 123 a te Heerlen, bel/app 06 51240564.

Op de woensdagen, zaterdagen en zondagen of op een dag in overleg kan er ingeschreven worden voor onze gezellige workshops edelsmeden.

Onze workshops worden erg druk bezocht op zaterdagen en zondagen maar nu ook op een dag door de week. Wilt u langs komen om de mogelijkheden voor het laten vervaardigen of het zelf smeden van een juweel te bespreken dan raden wij u aan vooraf een afspraak te maken via 06 51240564 info@ateliersier.nl of via een chat bericht op onze facebookpagina www.facebook.nl/ateliersier

Eerste etage sfeerkamer met doorkijk naar andere kamer.
Doorkijk eerste etage met koffieboom, lamp, kastje, fauteuil en andere decoratie.

Combineren van sfeer, stijlen, kleuren en licht, wij adviseren u graag.

Beelden voor in huis of tuin, potten, manden, kransen, teveel om op te noemen.

Ieder seizoen veranderen wij onze sfeerkamers.

Uw aankopen worden met zorg verpakt, zoals deze juwelendoos met lint en strik
Natuurlijk verpakken wij voor u met zorg aangekochte cadeaus.