Urn en/of Vingerafdruk sieraden

Een ring, oorstekers, een collier of hanger; Uw emotie vastgelegd in een uniek sieraad ter herinnering aan een dierbare. Een tastbaar stukje om dichtbij u te houden.

Bij Daniëlle kunt u terecht voor een persoonlijk, discreet advies en ontwerp voor gedenk-of as en vingerafdruk sieraden, naar wens op afspraak.

De klant krijgt uitleg over de verschillende manieren om as in sieraden te verwerken

Zij kan oa de as en of een vingerafdruk(fragment) verwerken in de siersluitingen van parelsnoeren, deze sluitingen kunnen ook los als hanger gedragen worden.
Denk ook eens aan een urnsieraad van uw geliefde overleden huisdier.

Gouden urnhanger in bladvorm
Gouden urnhanger met twee spiralen en witte parelEen bladvormige ashanger in geelgoud met rose parel. Geelgouden,  open bladvormige ashanger met edelsteen.Zilveren urnhanger in de vorm van een bloem met ashouder als bolvormig bloemenhart.Geel-, witgoud en een diamant vormen de levenscirkel als ashanger.Een bolvormige ashanger in zilver en goud, met een afbeelding van de maan in reliëf.Bolvormige ashanger in geelgoud met een zilveren vallende ster in reliëf.Ashanger in zilver, abstract vogelfiguur.Strakke ashanger; een zilveren koker en grijze parel, omlijst door geelgouden stavenAshanger strak; zilveren koker en grijze parel, verbonden door gouden staaf.Ashanger bestaande uit koker, gedeeltelijk omlijst door staven in geelgoude en zilver, met grijze parel.