Arrangement smeden smikkelen en shoppen 

Heeft u iets te vieren? Wilt u iemand graag in de watten leggen? Reserveer een heerlijk creatief dagje smeden,smikkelen en shoppen!

De dag omvat een basis workshop edelsmeden incl het basismateriaal zilver, gebak en drankjes. Rond het middaguur wordt u verwend met een heerlijke lunch! Deze wordt genuttigd aan een mooi ingedekte tafel in de sfeervolle woonkamer van mijn atelier! Tussentijds heeft u ruimschoots de tijd om te shoppen in mijn nieuwe atelier!


Deelname aan een basis workshop edelsmeden,voor beschrijving kijk onder Workshop Zilveren Hanger,Ring,Oorstekers/hangers

Tussentijds geniet u van lekker gebak met drankjes en een overheerlijke verrassingslunch bestaande uit een heerlijke lunch inclusief drankjes en een feestelijk glaasje!

Indien er gerechten zijn die u niet lust of waarvoor iemand allergisch is kunt u dit ruim vooraf aangeven.

Ruim de tijd om gezellig te shoppen!

Kosten totaal euro 89,- per persoon (incl. basis zilver, gebak en drankjes, lunch en drankjes.)
Meerprijs parel, steentje of een extra soldering minimaal euro 19,50 afhankelijk van de persoonlijke keuze.

U kunt ook kiezen voor een bourgondische lunch. Dan kost deze dag € 79,- pp. De lunch bestaat uit een lekkere kop soep, brood, diverse soorten beleg en drankjes.

Heeft u extra wensen mbt het materiaal of het ontwerp van uw sieraad, bijv. voor gebruik van een deeltje echt geel, rood of witgoud of bijv. om gebruik te maken van een echt diamantje?  Geef dit svp ruim vooraf aan. Er kan samen gekeken worden wat mogelijk is. Tevens kan een vrijblijvende passende prijsopgave gemaakt worden en eventuele speciale materialen kunnen in dit geval op tijd besteld worden.

Informeer vrijblijvend via info@ateliersier.nl of via onze facebook pagina, www.facebook.nl/ateliersier

Via bovengenoemde e-mailadres en facebookpagina kunt u zich ook inschrijven. Bij het maken van een reservering vragen wij een aanbetaling.