Workshops

Ivm de maatregelen mbt het coronavirus is het op het moment mogelijk om een workshop met maxiaal twee a drie deelnemers te reserveren. Denk hierbij aan onze gezellige moeder dochter workshops, een workshop om een uniek herinneringssieraad te smeden of een workshop om zelf jullie trouwringen te smeden! Ons atelier biedt voldoende ruimte om rekening te houden met de geoorloofde afstand van minimaal 1.5 meter. Verder houden wij ons aan de richtlijnen van het RIVM, zijn er spatschermen geplaatst, zijn mondkapjes en desinfectie aanwezig. Had u graag meer informatie, neem vriijblijvend contact op met Danielle via info@ateliersier.nl of 06 51240564.

Ontdek samen met Daniëlle Kowollik het geheim van de smid!

Maak nu ook zelf je eigen trouwringen naar ontwerp: een onvergetelijke dag inclusief een lunch met een feestelijk glas prosecco!

Altijd gedroomd van een zelf ontworpen en zelf vervaardigd sieraad?

Nooit de gelegenheid gehad om zelf een prachtig juweel te maken?

Daniëlle wijdt u in in de geheimen van de edelsmid en gaat met u stap voor stap ontwerpen en smeden. Aan het eind van de workshop gaat u met een eigen gemaakt sieraad naar huis.

U kunt al deelnemen aan een workshop vanaf  euro 59,- p.p ,dit is inclusief  het basismateriaal zilver ,drankjes en lekker gebak.

Voorbeeld van zelfgemaakte zilveren hanger bezet met rookkwarts

Familie-uitjes, zakelijke uitstapjes, vrijgezellenavonden of gewoon gezellig in een groep een workshop volgen bij Atelier Sier is een bijzondere ervaring.
Daniëlle zet u aan tot creativiteit en laat u de voldoening ervaren van het creëren van een sieraad.

In ons speciaal hiervoor ingericht workshopatelier beschikt iedere deelnemer over zijn eigen werkplek en gereedschap.
Natuurlijk wordt er ook gezorgd voor de inwendige mens met koffie, thee en zelfgebakken cake.

Speciale wensen omtrent de invulling van de workshops, data en tijden, eventueel gecombineerd met bijv. lunch zijn altijd bespreekbaar.
Hierbij is te denken aan workshops voor aanstaande bruidsparen, partnerringen, communie-of kraamgeschenken, herinneringssieraden of relatiegeschenken.

De workshops worden hoofdzakelijk overdag op zaterdagen en zondagen gehouden maar een dag door de week is ook bespreekbaar.

Interesse? Meld u snel aan, want de plaatsen zijn beperkt.

Informeer vrijblijvend via info@ateliersier.nl of via een chatbericht op onze facebookpagina www.facebook.nl/ateliersier
Via bovengenoemde e-mailadres en facebook kunt u zich ook inschrijven.
De kosten kunnen vooraf of op de dag zelf contant of per pin voldaan worden.

Prachtig voorbeeld van creativiteit; ring met steen en parel
Oorhangers rond met hangend pareltje naar ontwerp van en gecreeerd door een workshop deelnemer