Het Atelier

Atelier Sier staat voor zelfontworpen en in eigen werkplaats vervaardigde sieraden door de hand van Daniëlle Kowollik, goudsmid en beeldend kunstenaar.
Sieraden van Atelier Sier onderscheiden zich door vormgeving en materiaalkeuze, kortom unieke sieraden gesmeed voor klanten die op zoek zijn naar een individueel juweel.

Voor de handgemaakte juwelen naar ontwerp, as en vingerafdruksieraden, reparaties,omwerkingen en vrijblijvend advies kunt u op afspraak terecht in het sfeervolle atelier van Danielle aan de Schaesbergerweg 123 a te Heerlen, achter de blauwe smeedijzeren poort! Ook kunt u hier deelnemen aan de creatieve workshops edelsmeden.

Doorkijk vanuit de winkel naar het atelier waar Daniëlle werkt

Daniëlle heeft haar goudsmid opleiding genoten aan de Vakschool Schoonhoven en is afgestudeerd in goudsmeden en techniek in 1994. 
Een schat aan ervaring heeft Daniëlle vergaard bij diverse goudsmidateliers en juwelierszaken.
Daarnaast heeft zij zich bekwaamd in schilder-en beeldende kunsttechnieken, interieurinrichting, interieurdecoratie en het werken met kleurbeleving.
Haar enthousiasme voor het goudsmeden, de bewerking en verwerking van edele metalen, stenen en parels, werkt aanstekelijk.
Als u zelf een liefhebber bent van mooie met de handgesmede juwelen; laat u zich eens inspireren door Daniëlles expertise en visie op de goudsmederij.
 

Persoonlijk advies en communicatie met de klant is de basis voor een juweel op maat

Informeer u in de winkel, of telefonisch nr. 045 5321192 of per mail info@ateliersier.nl .